Manikyr i Åhus

Annons:
Bra och billig manikyr i Åhus - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Åhus. Om du bor i eller i närheten av Åhus hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Åhus för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Åhus ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Åhus där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Åhus

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Åhus.

Åhus Hud & Kroppsvård
Västra Hamngatan 3
296 31 Åhus


Fina Naglar
Slottsgatan 15E
296 31 Åhus

Annons:

Nagelförlängning i Åhus

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Åhus. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Åhus som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Åhus

I Åhus finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åhus om du vill veta mer än om manikyr i Åhus.

I Åhus hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Åhus som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Åhus

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Åhus, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.