Manikyr i Ängelholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Ängelholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ängelholm. Om du bor i eller i närheten av Ängelholm hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ängelholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ängelholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Ängelholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ängelholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ängelholm.

Trend Kosmetik
Åsbogatan 21
262 51 Ängelholm


Hälsostudion Laxen SPA AB
Laxgatan 2
262 32 ängelholm


Beautyhouse Electa AB
Storgatan 44
262 32 ängelholm

Annons:

Nagelförlängning i Ängelholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ängelholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ängelholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ängelholm

I Ängelholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ängelholm om du vill veta mer än om manikyr i Ängelholm.

I Ängelholm hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ängelholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Ängelholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ängelholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.