Manikyr i Bjärred

Annons:
Bra och billig manikyr i Bjärred - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Bjärred. Om du bor i eller i närheten av Bjärred hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Bjärred för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Bjärred ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Bjärred där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Bjärred

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Bjärred.

Susanne Granberg Skin Care
Neptunivägen 1
237 35 Bjärred

Annons:

Nagelförlängning i Bjärred

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Bjärred. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Bjärred som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Bjärred

I Bjärred finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bjärred om du vill veta mer än om manikyr i Bjärred.

I Bjärred hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Bjärred som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Bjärred

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Bjärred, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.