Manikyr i Hässleholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Hässleholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hässleholm. Om du bor i eller i närheten av Hässleholm hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hässleholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hässleholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Hässleholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hässleholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hässleholm.

Stora Salongen Frisör
Stadshusgatan 10
281 31 Hässleholm


Stora Salongen Hudvård
Stadshusgatan 10
281 31 Hässleholm


Hälsooasen AB
Logementsvägen 13B
281 35 Hässleholm


Salong Qetesh
Godtemplaregatan 1A
281 31 Hässleholm


Fresh and Clean Hudvård
Tredje Avenyen 7
281 48 Hässleholm

Annons:

Nagelförlängning i Hässleholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hässleholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hässleholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hässleholm

I Hässleholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hässleholm om du vill veta mer än om manikyr i Hässleholm.

I Hässleholm hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hässleholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Hässleholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hässleholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.