Manikyr i Helsingborg

Annons:
Bra och billig manikyr i Helsingborg - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Helsingborg. Om du bor i eller i närheten av Helsingborg hittar du här 7 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Helsingborg för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Helsingborg ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 7 olika skönhetssalonger i Helsingborg där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Helsingborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Helsingborg.

Posh Shop HB
Nedre Långvinkelsgatan 25
252 20 Helsingborg


Gents Barber & Shop
Bruksgatan 3
252 23 Helsingborg


Gents AB
Springpostgränden 3
252 20 Helsingborg


Karisma
Norra Storgatan 16
252 20 Helsingborg


H-Beauty Salong
Ärtsångaregatan 16
254 50 Helsingborg


Salong Fake Hair & Nails
Norra Storgatan 8
252 20 Helsingborg


Dermanovum Hud- och Kroppsvård
Kopparmöllegatan 20
254 35 Helsingborg

Annons:

Nagelförlängning i Helsingborg

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Helsingborg. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Helsingborg som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Helsingborg

I Helsingborg finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Helsingborg.

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Helsingborg om du vill veta mer än om manikyr i Helsingborg.

I Helsingborg hittade vi sammanlagt 7 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Helsingborg som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Helsingborg

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Helsingborg, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.