Manikyr - Karisma i Helsingborg

Annons:
Karisma i Helsingborg är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Helsingborg som Karisma erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Karisma.
Annons:

Öppettider för Karisma i Helsingborg, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Karisma i Helsingborg rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Karisma i Helsingborg har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Karisma i Helsingborg.

Kontakta Karisma i Helsingborg om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Karisma i Helsingborg som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Helsingborg.

Karisma
Norra Storgatan 16
252 20 Helsingborg
042-14 80 15

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Karisma i Helsingborg, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Karisma i Helsingborg för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Karisma - pris på manikyr i Helsingborg

utbud och pris på manikyr i Helsingborg varierar mellan Karisma och andra skönhetssalonger i Helsingborg så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Helsingborg samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Helsingborg.

Kommenterat om Karisma i Helsingborg