Manikyr i Höllviken

Annons:
Bra och billig manikyr i Höllviken - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Höllviken. Om du bor i eller i närheten av Höllviken hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Höllviken för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Höllviken ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Höllviken där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Höllviken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Höllviken.

Kroppsateljen Höllviken HB
Steffensvägen 49
236 38 Höllviken


Höllvikens Spa & Hudvård
Falsterbov. 54
236 51 HÖLLVIKEN

Annons:

Nagelförlängning i Höllviken

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Höllviken. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Höllviken som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Höllviken

I Höllviken finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Höllviken om du vill veta mer än om manikyr i Höllviken.

I Höllviken hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Höllviken som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Höllviken

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Höllviken, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.