Manikyr i Höör

Annons:
Bra och billig manikyr i Höör - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Höör. Om du bor i eller i närheten av Höör hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Höör för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Höör ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Höör där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Höör

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Höör.

Strängliden of Sweden
Kalkstensvägen 13
243 36 Höör

Annons:

Nagelförlängning i Höör

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Höör. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Höör som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Höör

I Höör finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Höör om du vill veta mer än om manikyr i Höör.

I Höör hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Höör som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Höör

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Höör, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.