Manikyr i Hörby

Annons:
Bra och billig manikyr i Hörby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hörby. Om du bor i eller i närheten av Hörby hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hörby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hörby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Hörby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hörby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hörby.

Hälsokällan hud & kroppsvård
Råbygatan 10A
242 30 Hörby


Hörby Hud & Hälsa
Västerg. 12
242 31 Hörby

Annons:

Nagelförlängning i Hörby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hörby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hörby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hörby

I Hörby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hörby om du vill veta mer än om manikyr i Hörby.

I Hörby hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hörby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Hörby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hörby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.