Manikyr i Kävlinge

Annons:
Bra och billig manikyr i Kävlinge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kävlinge. Om du bor i eller i närheten av Kävlinge hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kävlinge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kävlinge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Kävlinge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kävlinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kävlinge.

Salong Fin
Nygatan 7
244 30 Kävlinge


Only You
Södervidinge Bygata 39
244 93 Kävlinge


Ease Hud o. Spa
Mårtensgatan 26
244 30 Kävlinge

Annons:

Nagelförlängning i Kävlinge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kävlinge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kävlinge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kävlinge

I Kävlinge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kävlinge om du vill veta mer än om manikyr i Kävlinge.

I Kävlinge hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kävlinge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Kävlinge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kävlinge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.