Manikyr - Salong Fin i Kävlinge

Annons:
Salong Fin i Kävlinge är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Kävlinge som Salong Fin erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Salong Fin.
Annons:

Öppettider för Salong Fin i Kävlinge, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Salong Fin i Kävlinge rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Salong Fin i Kävlinge har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Salong Fin i Kävlinge.

Kontakta Salong Fin i Kävlinge om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Salong Fin i Kävlinge som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Kävlinge.

Salong Fin
Nygatan 7
244 30 Kävlinge
046-73 07 15

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Salong Fin i Kävlinge, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Salong Fin i Kävlinge för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Salong Fin - pris på manikyr i Kävlinge

utbud och pris på manikyr i Kävlinge varierar mellan Salong Fin och andra skönhetssalonger i Kävlinge så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Kävlinge samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Kävlinge.

Kommenterat om Salong Fin i Kävlinge