Manikyr i Kristianstad

Annons:
Bra och billig manikyr i Kristianstad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kristianstad. Om du bor i eller i närheten av Kristianstad hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kristianstad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kristianstad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Kristianstad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kristianstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kristianstad.

NailsbyShang
Almvägen 18
291 41 Kristianstad


Sonnydotter
Östra Storgatan 32
291 31 Kristianstad


Studio Wass
Östra Vallgatan 5
291 31 Kristianstad


Ren Hud
Södra Kaserngatan 3
291 31 Kristianstad

Annons:

Nagelförlängning i Kristianstad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kristianstad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kristianstad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kristianstad

I Kristianstad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kristianstad om du vill veta mer än om manikyr i Kristianstad.

I Kristianstad hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kristianstad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Kristianstad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kristianstad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.