Manikyr - Sonnydotter i Kristianstad

Annons:
Sonnydotter i Kristianstad är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Kristianstad som Sonnydotter erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Sonnydotter.
Annons:

Öppettider för Sonnydotter i Kristianstad, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Sonnydotter i Kristianstad rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Sonnydotter i Kristianstad har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Sonnydotter i Kristianstad.

Kontakta Sonnydotter i Kristianstad om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Sonnydotter i Kristianstad som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Kristianstad.

Sonnydotter
Östra Storgatan 32
291 31 Kristianstad
044-12 23 01

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Sonnydotter i Kristianstad, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Sonnydotter i Kristianstad för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Sonnydotter - pris på manikyr i Kristianstad

utbud och pris på manikyr i Kristianstad varierar mellan Sonnydotter och andra skönhetssalonger i Kristianstad så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Kristianstad samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Kristianstad.

Kommenterat om Sonnydotter i Kristianstad