Manikyr i Landskrona

Annons:
Bra och billig manikyr i Landskrona - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Landskrona. Om du bor i eller i närheten av Landskrona hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Landskrona för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Landskrona ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Landskrona där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Landskrona

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Landskrona.

Camé, Salong
Övre Gatan 133
261 61 Landskrona


Face & Body
Hjalmar Brantings Väg 5
261 43 Landskrona


Salong By Me
Norra Långgatan 16
261 31 Landskrona


Hudvårdsstudion i Landskrona
Rådhustorget 1
261 31 Landskrona

Annons:

Nagelförlängning i Landskrona

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Landskrona. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Landskrona som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Landskrona

I Landskrona finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Landskrona om du vill veta mer än om manikyr i Landskrona.

I Landskrona hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Landskrona som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Landskrona

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Landskrona, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.