Manikyr i Limhamn

Annons:
Bra och billig manikyr i Limhamn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Limhamn. Om du bor i eller i närheten av Limhamn hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Limhamn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Limhamn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Limhamn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Limhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Limhamn.

Hud & Fothälsan - Hudvård
Västanväg 63
216 15 Limhamn


Victoria Park SPA
Kalkstensvägen 9
216 32 Limhamn


Hudinstitutet
Järnvägsg. 25
216 14 Limhamn

Annons:

Nagelförlängning i Limhamn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Limhamn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Limhamn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Limhamn

I Limhamn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än om manikyr i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Limhamn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Limhamn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Limhamn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.