Manikyr i Löddeköpinge

Annons:
Bra och billig manikyr i Löddeköpinge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Löddeköpinge. Om du bor i eller i närheten av Löddeköpinge hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Löddeköpinge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Löddeköpinge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Löddeköpinge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Löddeköpinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Löddeköpinge.

WellnessHouse
Barsebäcksv. 19
246 30 Löddeköpinge

Annons:

Nagelförlängning i Löddeköpinge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Löddeköpinge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Löddeköpinge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Löddeköpinge

I Löddeköpinge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Löddeköpinge.

Löddeköpinge är en tätort i Kävlinge kommun och kyrkby i Löddeköpinge socken i Skåne. Löddeköpinge kyrka är från 1100-talet, tiden då många kyrkor byggdes runt om i Skåne i samband med att Skåne kristnades. Center Syd ligger i Löddeköpinge.

Yta: 361,56 hektar
Invånarantal: 6290, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Löddeköpinge om du vill veta mer än om manikyr i Löddeköpinge.

I Löddeköpinge hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Löddeköpinge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Löddeköpinge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Löddeköpinge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.