Manikyr i Lomma

Annons:
Bra och billig manikyr i Lomma - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Lomma. Om du bor i eller i närheten av Lomma hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Lomma för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Lomma ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Lomma där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Lomma

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Lomma.

Petras Hudvård
Krukmakaregatan 40
234 37 Lomma

Annons:

Nagelförlängning i Lomma

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Lomma. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Lomma som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Lomma

I Lomma finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lomma om du vill veta mer än om manikyr i Lomma.

I Lomma hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Lomma som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Lomma

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Lomma, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.