Manikyr i Lund

Annons:
Bra och billig manikyr i Lund - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Lund. Om du bor i eller i närheten av Lund hittar du här 6 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Lund för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Lund ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 6 olika skönhetssalonger i Lund där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Lund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Lund.

Destress the urban spa
Östra Mårtensgatan 18
223 61 Lund


Maries Hudvård
Lilla Tvärgatan 3
223 53 Lund


BENAN
Klostergatan 14
222 22 Lund


Bli Fin
Bankgatan 6
223 52 Lund


Aktiv Hudstudio i Lund
Grönegatan 2B
222 24 Lund


Complete me
Sankt Petri Kyrkogata 15
222 21 Lund

Annons:

Nagelförlängning i Lund

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Lund. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Lund som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Lund

I Lund finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lund om du vill veta mer än om manikyr i Lund.

I Lund hittade vi sammanlagt 6 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Lund som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Lund

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Lund, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.