Manikyr - Milstenen Spa & Massage i Malmö

Annons:
Milstenen Spa & Massage i Malmö är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Malmö som Milstenen Spa & Massage erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Milstenen Spa & Massage.
Annons:

Öppettider för Milstenen Spa & Massage i Malmö, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Milstenen Spa & Massage i Malmö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Milstenen Spa & Massage i Malmö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Milstenen Spa & Massage i Malmö.

Kontakta Milstenen Spa & Massage i Malmö om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Milstenen Spa & Massage i Malmö som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Malmö.

Milstenen Spa & Massage
Östergatan 24
211 25 Malmö
040-685 85 29

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Milstenen Spa & Massage i Malmö, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Milstenen Spa & Massage i Malmö för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Milstenen Spa & Massage - pris på manikyr i Malmö

utbud och pris på manikyr i Malmö varierar mellan Milstenen Spa & Massage och andra skönhetssalonger i Malmö så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Malmö samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Malmö.

Kommenterat om Milstenen Spa & Massage i Malmö