Manikyr - Care Spa i Malmö

Annons:
Care Spa i Malmö är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Malmö som Care Spa erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Care Spa.
Annons:

Öppettider för Care Spa i Malmö, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Care Spa i Malmö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Care Spa i Malmö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Care Spa i Malmö.

Kontakta Care Spa i Malmö om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Care Spa i Malmö som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Malmö.

Care Spa
Djäknegatan 21
211 35 Malmö
040-33 02 19

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Care Spa i Malmö, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Care Spa i Malmö för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Care Spa - pris på manikyr i Malmö

utbud och pris på manikyr i Malmö varierar mellan Care Spa och andra skönhetssalonger i Malmö så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Malmö samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Malmö.

Kommenterat om Care Spa i Malmö