Manikyr - Elisabetkliniken AB i Malmö

Annons:
Elisabetkliniken AB i Malmö är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Malmö som Elisabetkliniken AB erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Elisabetkliniken AB.
Annons:

Öppettider för Elisabetkliniken AB i Malmö, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Elisabetkliniken AB i Malmö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Elisabetkliniken AB i Malmö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Elisabetkliniken AB i Malmö.

Kontakta Elisabetkliniken AB i Malmö om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Elisabetkliniken AB i Malmö som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Malmö.

Elisabetkliniken AB
Regementsgatan 7
217 53 Malmö
040-23 44 18

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Elisabetkliniken AB i Malmö, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Elisabetkliniken AB i Malmö för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Elisabetkliniken AB - pris på manikyr i Malmö

utbud och pris på manikyr i Malmö varierar mellan Elisabetkliniken AB och andra skönhetssalonger i Malmö så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Malmö samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Malmö.

Kommenterat om Elisabetkliniken AB i Malmö