Manikyr - Malliga Fötter i Malmö

Annons:
Malliga Fötter i Malmö är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Malmö som Malliga Fötter erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Malliga Fötter.
Annons:

Öppettider för Malliga Fötter i Malmö, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Malliga Fötter i Malmö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Malliga Fötter i Malmö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Malliga Fötter i Malmö.

Kontakta Malliga Fötter i Malmö om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Malliga Fötter i Malmö som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Malmö.

Malliga Fötter
Kalendegatan 13
211 35 Malmö
070-822 63 04

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Malliga Fötter i Malmö, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Malliga Fötter i Malmö för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Malliga Fötter - pris på manikyr i Malmö

utbud och pris på manikyr i Malmö varierar mellan Malliga Fötter och andra skönhetssalonger i Malmö så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Malmö samt i hela Skåne län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Malmö.

Kommenterat om Malliga Fötter i Malmö