Manikyr i Ramlösa

Annons:
Bra och billig manikyr i Ramlösa - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ramlösa. Om du bor i eller i närheten av Ramlösa hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ramlösa för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ramlösa ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Ramlösa där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ramlösa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ramlösa.

Nagelhuset i Välluv AB
Dunkärrsgatan 2
256 57 Ramlösa

Annons:

Nagelförlängning i Ramlösa

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ramlösa. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ramlösa som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ramlösa

I Ramlösa finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ramlösa.

Ramlösa är en stadsdel i den södra delen av Helsingborg. Ramlösa är starkt förknippat med det mineralvatten som sedan länge är känt långt utanför både Skånes och Sveriges gränser. Under 1800-talets byggdes det mycket i Ramlösa och i stigande utsträckning blev brunnen en mötesplats för folk ur den skånska societeten.

Yta:
Invånarantal: 4594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ramlösa om du vill veta mer än om manikyr i Ramlösa.

I Ramlösa hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ramlösa som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Ramlösa

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ramlösa, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.