Manikyr i Sjöbo

Annons:
Bra och billig manikyr i Sjöbo - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sjöbo. Om du bor i eller i närheten av Sjöbo hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sjöbo för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sjöbo ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Sjöbo där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sjöbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sjöbo.

Benan Hairstyling by Lollo
Västra Lindvägen 210
275 39 Sjöbo

Annons:

Nagelförlängning i Sjöbo

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sjöbo. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sjöbo som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sjöbo

I Sjöbo finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sjöbo om du vill veta mer än om manikyr i Sjöbo.

I Sjöbo hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sjöbo som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Sjöbo

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sjöbo, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.