Manikyr i Skurup

Annons:
Bra och billig manikyr i Skurup - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Skurup. Om du bor i eller i närheten av Skurup hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Skurup för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Skurup ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Skurup där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Skurup

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Skurup.

HÅR&HUDbolaget
Södergatan 2
274 34 Skurup


Friskvårdscentrum i Skurup HB
Södergatan 22
274 34 Skurup

Annons:

Nagelförlängning i Skurup

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Skurup. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Skurup som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Skurup

I Skurup finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skurup om du vill veta mer än om manikyr i Skurup.

I Skurup hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Skurup som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Skurup

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Skurup, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.