Manikyr i Staffanstorp

Annons:
Bra och billig manikyr i Staffanstorp - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Staffanstorp. Om du bor i eller i närheten av Staffanstorp hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Staffanstorp för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Staffanstorp ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Staffanstorp där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Staffanstorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Staffanstorp.

Från topp till tå
Storgatan 5
245 31 Staffanstorp

Annons:

Nagelförlängning i Staffanstorp

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Staffanstorp. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Staffanstorp som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Staffanstorp

I Staffanstorp finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Staffanstorp.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Staffanstorp om du vill veta mer än om manikyr i Staffanstorp.

I Staffanstorp hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Staffanstorp som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Staffanstorp

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Staffanstorp, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.