Manikyr i Trelleborg

Annons:
Bra och billig manikyr i Trelleborg - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Trelleborg. Om du bor i eller i närheten av Trelleborg hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Trelleborg för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Trelleborg ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Trelleborg där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Trelleborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Trelleborg.

Thereses Ecologica
Österbrogatan 1
231 44 Trelleborg

Annons:

Nagelförlängning i Trelleborg

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Trelleborg. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Trelleborg som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Trelleborg

I Trelleborg finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Trelleborg om du vill veta mer än om manikyr i Trelleborg.

I Trelleborg hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Trelleborg som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Trelleborg

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Trelleborg, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.