Manikyr i Tyringe

Annons:
Bra och billig manikyr i Tyringe - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Tyringe. Om du bor i eller i närheten av Tyringe hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Tyringe för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Tyringe ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Tyringe där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Tyringe

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Tyringe.

Martinic Skönhetsvård
Norgeg. 8
282 34 TYRINGE

Annons:

Nagelförlängning i Tyringe

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Tyringe. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Tyringe som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Tyringe

I Tyringe finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tyringe om du vill veta mer än om manikyr i Tyringe.

I Tyringe hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Tyringe som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Tyringe

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Tyringe, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.