Manikyr i Ystad

Annons:
Bra och billig manikyr i Ystad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ystad. Om du bor i eller i närheten av Ystad hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ystad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ystad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Ystad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ystad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ystad.

Rosenhills Fotvård & Spasalong AB
Horsagatan 2
271 51 Ystad


Carinas Änglagård
Videgatan 16
271 33 Ystad

Annons:

Nagelförlängning i Ystad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ystad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ystad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ystad

I Ystad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ystad om du vill veta mer än om manikyr i Ystad.

I Ystad hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ystad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Skåne.

Fransk manikyr i Ystad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ystad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.