Manikyr i Eskilstuna

Annons:
Bra och billig manikyr i Eskilstuna - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Eskilstuna. Om du bor i eller i närheten av Eskilstuna hittar du här 6 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Eskilstuna för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Eskilstuna ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 6 olika skönhetssalonger i Eskilstuna där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Eskilstuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Eskilstuna.

UNIQ hudvård
Stensborgsg. 2 A
633 55 ESKILSTUNA


Eskil Assistans AB
Kungsgatan 41
632 20 Eskilstuna


NEW LIVING Center & Retreat, Hälsostudion Spa
Ruddammsgatan 7A
633 40 Eskilstuna


INHARMONY Stil & Färganalys
Ruddammsgatan 7A
633 40 Eskilstuna


HÄLSOSTUDION Spa & Laser
Ruddammsgatan 7A
633 40 Eskilstuna


Millis Nageldesign
Köpmangatan 50
633 40 Eskilstuna

Annons:

Nagelförlängning i Eskilstuna

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Eskilstuna. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Eskilstuna som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Eskilstuna

I Eskilstuna finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Eskilstuna.

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Eskilstuna om du vill veta mer än om manikyr i Eskilstuna.

I Eskilstuna hittade vi sammanlagt 6 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Eskilstuna som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Södermanland.

Fransk manikyr i Eskilstuna

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Eskilstuna, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.