Manikyr i Katrineholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Katrineholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Katrineholm. Om du bor i eller i närheten av Katrineholm hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Katrineholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Katrineholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Katrineholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Katrineholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Katrineholm.

Heaven or Hell
Köpmangatan 16
641 30 Katrineholm

Annons:

Nagelförlängning i Katrineholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Katrineholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Katrineholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Katrineholm om du vill veta mer än om manikyr i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Katrineholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Södermanland.

Fransk manikyr i Katrineholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Katrineholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.