Manikyr i Malmköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Malmköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Malmköping. Om du bor i eller i närheten av Malmköping hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Malmköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Malmköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Malmköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Malmköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Malmköping.

Salong Beauty
Kungsg. 20
642 60 MALMKÖPING

Annons:

Nagelförlängning i Malmköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Malmköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Malmköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Malmköping

I Malmköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Malmköping.

Malmköping är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Malmköping är beläget 15 km norr om Flen, är kommunens största turistort och är säte för Sveriges Lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder. Museet drivs ideellt av medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet.

Yta: 130,62 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Malmköping om du vill veta mer än om manikyr i Malmköping.

I Malmköping hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Malmköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Södermanland.

Fransk manikyr i Malmköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Malmköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.