Manikyr i Nyköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Nyköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Nyköping. Om du bor i eller i närheten av Nyköping hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Nyköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Nyköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Nyköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Nyköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Nyköping.

Skinbrightening
Ö. Storg. 15
611 34 Nyköping

Annons:

Nagelförlängning i Nyköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Nyköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Nyköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Nyköping

I Nyköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Nyköping.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nyköping om du vill veta mer än om manikyr i Nyköping.

I Nyköping hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Nyköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Södermanland.

Fransk manikyr i Nyköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Nyköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.