Manikyr i Oxelösund

Annons:
Bra och billig manikyr i Oxelösund - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Oxelösund. Om du bor i eller i närheten av Oxelösund hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Oxelösund för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Oxelösund ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Oxelösund där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Oxelösund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Oxelösund.

Nya Hudhälsan i Oxelösund
Järntorget
613 30 Oxelösund


Havets KällaBastu & Spa
Jogersövägen 8
613 51 Oxelösund

Annons:

Nagelförlängning i Oxelösund

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Oxelösund. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Oxelösund som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Oxelösund

I Oxelösund finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oxelösund om du vill veta mer än om manikyr i Oxelösund.

I Oxelösund hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Oxelösund som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Södermanland.

Fransk manikyr i Oxelösund

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Oxelösund, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.