Manikyr i Strängnäs

Annons:
Bra och billig manikyr i Strängnäs - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Strängnäs. Om du bor i eller i närheten av Strängnäs hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Strängnäs för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Strängnäs ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Strängnäs där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Strängnäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Strängnäs.

Nagel Smycket
Nicandergatan 12
645 31 Strängnäs

Annons:

Nagelförlängning i Strängnäs

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Strängnäs. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Strängnäs som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Strängnäs

I Strängnäs finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Strängnäs om du vill veta mer än om manikyr i Strängnäs.

I Strängnäs hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Strängnäs som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Södermanland.

Fransk manikyr i Strängnäs

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Strängnäs, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.