Manikyr i Åkersberga

Annons:
Bra och billig manikyr i Åkersberga - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Åkersberga. Om du bor i eller i närheten av Åkersberga hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Åkersberga för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Åkersberga ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Åkersberga där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Åkersberga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Åkersberga.

Ulrikas Nageldesign
Genvägen 12
184 50 åkersberga


Yes4Beauty
Centralvägen 31
184 32 åkersberga

Annons:

Nagelförlängning i Åkersberga

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Åkersberga. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Åkersberga som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Åkersberga

I Åkersberga finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åkersberga om du vill veta mer än om manikyr i Åkersberga.

I Åkersberga hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Åkersberga som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Åkersberga

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Åkersberga, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.