Manikyr i Bandhagen

Annons:
Bra och billig manikyr i Bandhagen - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Bandhagen. Om du bor i eller i närheten av Bandhagen hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Bandhagen för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Bandhagen ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Bandhagen där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Bandhagen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Bandhagen.

Brunetten & Blondinen
Rangstaplan 5
124 54 Bandhagen

Annons:

Nagelförlängning i Bandhagen

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Bandhagen. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Bandhagen som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Bandhagen

I Bandhagen finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Bandhagen om du vill veta mer än om manikyr i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Bandhagen som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Bandhagen

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Bandhagen, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.