Manikyr i Bromma

Annons:
Bra och billig manikyr i Bromma - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Bromma. Om du bor i eller i närheten av Bromma hittar du här 8 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Bromma för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Bromma ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 8 olika skönhetssalonger i Bromma där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Bromma

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Bromma.

Nagelsalong Gabi
Brommaplan 403
168 76 Bromma


Excellent Skin and Hair
Brommaplan 403
168 76 Bromma


Bromma Hudvårdsklinik
Boställsvägen 4
167 33 Bromma


Vackra Klara
Gustavslundsvägen 167
167 51 Bromma


Salong Variant
Bällstavägen 201
168 57 Bromma


Lovidermkliniken
Tunnlandsv. 20
168 36 Bromma


Hår o Sånt
Abrahamsbergsvägen 11
168 30 Bromma


Pretty Relaxed
Björnsonsgatan 77
168 43 Bromma

Annons:

Nagelförlängning i Bromma

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Bromma. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Bromma som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Bromma

I Bromma finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Bromma om du vill veta mer än om manikyr i Bromma.

I Bromma hittade vi sammanlagt 8 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Bromma som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Bromma

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Bromma, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.