Manikyr i Danderyd

Annons:
Bra och billig manikyr i Danderyd - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Danderyd. Om du bor i eller i närheten av Danderyd hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Danderyd för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Danderyd ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Danderyd där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Danderyd

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Danderyd.

Skönhetskällan
Hagvägen 5
182 33 Danderyd


Helheten
Mörby Centrum 0
182 31 Danderyd


Salong Länsmansgården
Danderydsv. 146
182 36 DANDERYD

Annons:

Nagelförlängning i Danderyd

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Danderyd. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Danderyd som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Danderyd

I Danderyd finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Danderyd.

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Danderyd om du vill veta mer än om manikyr i Danderyd.

I Danderyd hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Danderyd som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Danderyd

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Danderyd, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.