Manikyr i Djursholm

Annons:
Bra och billig manikyr i Djursholm - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Djursholm. Om du bor i eller i närheten av Djursholm hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Djursholm för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Djursholm ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Djursholm där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Djursholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Djursholm.

Silvana Franks Hudvårdsklinik
Fenjavägen 14
182 55 Djursholm

Annons:

Nagelförlängning i Djursholm

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Djursholm. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Djursholm som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Djursholm

I Djursholm finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Djursholm.

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om Djursholm om du vill veta mer än om manikyr i Djursholm.

I Djursholm hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Djursholm som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Djursholm

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Djursholm, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.