Manikyr i Ekerö

Annons:
Bra och billig manikyr i Ekerö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ekerö. Om du bor i eller i närheten av Ekerö hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ekerö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ekerö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Ekerö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ekerö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ekerö.

Salong Cosmetae Hud & Kroppsvård
Mälarö Torg 10
178 30 EKERÖ

Annons:

Nagelförlängning i Ekerö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ekerö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ekerö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ekerö

I Ekerö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ekerö om du vill veta mer än om manikyr i Ekerö.

I Ekerö hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ekerö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Ekerö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ekerö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.