Manikyr i Farsta

Annons:
Bra och billig manikyr i Farsta - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Farsta för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Farsta ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Farsta där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Farsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Farsta.

Salong Ma griffe
Farstagången 16
123 47 Farsta


U-ZONE
Lysviksgatan 22
123 42 Farsta

Annons:

Nagelförlängning i Farsta

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Farsta. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Farsta som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Farsta

I Farsta finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än om manikyr i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Farsta som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Farsta

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Farsta, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.