Manikyr i Hägersten

Annons:
Bra och billig manikyr i Hägersten - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hägersten. Om du bor i eller i närheten av Hägersten hittar du här 7 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hägersten för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hägersten ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 7 olika skönhetssalonger i Hägersten där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hägersten

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hägersten.

Fot & Feeling
Hägerstensvägen 130
126 49 Hägersten


Noomi på Torget
Störtloppsvägen 13
129 47 Hägersten


Gesters Diatermi & Hudvård
Mästarbacken 15
129 40 Hägersten


Skincare of Sophie
Inteckningsvägen 28
129 31 Hägersten


Reginas Hårstudio
Elsa Borgs Gata 22-24
129 53 Hägersten


Salong Marialouis
Hägerstensvägen 170
126 53 Hägersten


Beauty By Sanne, Susanne Mårtensson
Störtloppsvägen 13
129 47 Hägersten

Annons:

Nagelförlängning i Hägersten

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hägersten. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hägersten som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hägersten

I Hägersten finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hägersten om du vill veta mer än om manikyr i Hägersten.

I Hägersten hittade vi sammanlagt 7 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hägersten som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Hägersten

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hägersten, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.