Manikyr - Reginas Hårstudio i Hägersten

Annons:
Reginas Hårstudio i Hägersten är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Hägersten som Reginas Hårstudio erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Reginas Hårstudio.
Annons:

Öppettider för Reginas Hårstudio i Hägersten, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Reginas Hårstudio i Hägersten rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Reginas Hårstudio i Hägersten har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Reginas Hårstudio i Hägersten.

Kontakta Reginas Hårstudio i Hägersten om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Reginas Hårstudio i Hägersten som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Hägersten.

Reginas Hårstudio
Elsa Borgs Gata 22-24
129 53 Hägersten
08-88 10 00

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Reginas Hårstudio i Hägersten, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Reginas Hårstudio i Hägersten för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Reginas Hårstudio - pris på manikyr i Hägersten

utbud och pris på manikyr i Hägersten varierar mellan Reginas Hårstudio och andra skönhetssalonger i Hägersten så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Hägersten samt i hela Stockholm län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Hägersten.

Kommenterat om Reginas Hårstudio i Hägersten