Manikyr i Hallstavik

Annons:
Bra och billig manikyr i Hallstavik - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hallstavik. Om du bor i eller i närheten av Hallstavik hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hallstavik för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hallstavik ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Hallstavik där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hallstavik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hallstavik.

Spaviken
Sanavägen 3
763 40 Hallstavik

Annons:

Nagelförlängning i Hallstavik

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hallstavik. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hallstavik som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hallstavik

I Hallstavik finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hallstavik om du vill veta mer än om manikyr i Hallstavik.

I Hallstavik hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hallstavik som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Hallstavik

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hallstavik, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.