Manikyr i Handen

Annons:
Bra och billig manikyr i Handen - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Handen. Om du bor i eller i närheten av Handen hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Handen för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Handen ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Handen där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Handen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Handen.

Marias Hud o Spa
Handenterminalen 5
136 40 Handen


Tinas Hud & Fotvård
Sleipnervägen 20
136 42 Handen

Annons:

Nagelförlängning i Handen

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Handen. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Handen som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Handen

I Handen finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om Handen om du vill veta mer än om manikyr i Handen.

I Handen hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Handen som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Handen

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Handen, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.