Manikyr i Hässelby

Annons:
Bra och billig manikyr i Hässelby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hässelby. Om du bor i eller i närheten av Hässelby hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hässelby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hässelby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Hässelby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hässelby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hässelby.

Spa Linaro
Maltesholmsvägen 1
165 55 Hässelby


Alpha Hudvårdcenter & Day Spa
Blomsterkungsvägen 26
165 77 Hässelby

Annons:

Nagelförlängning i Hässelby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hässelby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hässelby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hässelby

I Hässelby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Hässelby om du vill veta mer än om manikyr i Hässelby.

I Hässelby hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hässelby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Hässelby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hässelby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.