Manikyr i Huddinge

Annons:
Bra och billig manikyr i Huddinge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Huddinge. Om du bor i eller i närheten av Huddinge hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Huddinge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Huddinge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Huddinge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Huddinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Huddinge.

Salong Tingeling
Arrendatorsvägen 3
141 62 Huddinge

Annons:

Nagelförlängning i Huddinge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Huddinge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Huddinge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Huddinge

I Huddinge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du ta del av mer information om Huddinge om du vill veta mer än om manikyr i Huddinge.

I Huddinge hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Huddinge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Huddinge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Huddinge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.