Manikyr i Järfälla

Annons:
Bra och billig manikyr i Järfälla - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Järfälla. Om du bor i eller i närheten av Järfälla hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Järfälla för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Järfälla ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Järfälla där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Järfälla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Järfälla.

Hudvårdscenter i Järfälla
Vasaplatsen 9
177 57 Järfälla


American Nails, T&T Nail-Art AB
Riddarplatsen 23
177 30 Järfälla


Frisyrverkstan
Jaktvägen 24
175 63 Järfälla


Naglar och sånt
Biskop Nils Väg 20
176 76 Järfälla

Annons:

Nagelförlängning i Järfälla

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Järfälla. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Järfälla som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Järfälla

I Järfälla finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än om manikyr i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Järfälla som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Järfälla

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Järfälla, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.