Manikyr i Johanneshov

Annons:
Bra och billig manikyr i Johanneshov - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Johanneshov. Om du bor i eller i närheten av Johanneshov hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Johanneshov för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Johanneshov ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Johanneshov där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Johanneshov

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Johanneshov.

Hammarby hudvård
Skarabacken 7
121 48 Johanneshov


Bare skin
Kärrtorpsvägen 79
121 55 Johanneshov

Annons:

Nagelförlängning i Johanneshov

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Johanneshov. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Johanneshov som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Johanneshov

I Johanneshov finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du ta del av mer information om Johanneshov om du vill veta mer än om manikyr i Johanneshov.

I Johanneshov hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Johanneshov som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Johanneshov

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Johanneshov, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.